1 | Gıdaların temel özellikleri ve üretiminde kullanılan ilkeler |
2 | Hammadde hazırlık makineleri (Tartma ve Ölçme Aletleri Tasıma ve İletim Düzenleri, Gıda Ön İşlem ve Temizlik Makineleri, |
3 | Sınıflama ve Ayırma Makineleri , Karıştırma ve Kanşımlanıa Makineleri |
4 | Sürekli İsı Aktarım Düzenleri |
5 | Evaporatörler (Buharlaştırıcılar), |
6 | Deaeratörler(Hava Çıkarıcılar), Deodorizatörler (Koku Alıcılar), Kondensörler(Yoğuşturucular), |
7 | Haşlama Makineleri ve Ekipmanları, Pişirme veya Kavurma Makine ve Ekipmanları, Kızartma Makine ve Ekipmanları |
8 | Işınlama (Soğuk Sterilizasyon) Teknik ve Tesisleri, Ohmik Isıtma Sistem ve Ekipmanları |
9 | Arasınav |
10 | Kurutma işlemi ve Dehidratörler |
11 | Dehidrasyon Sistemleri |
12 | Yüksek Basınç Makine ve Ekipmanları, Titreşimli Elektrik Alanı Uygulamaları |
13 | Ambalaj Ve Ambalajlama Makineleri |
14 | Sistem temizliği ve otomasyon, fabrika kuruluş teknikleri |