1 | Tahılın beslenmedeki önemi, ülkemiz ve dünyada yetiştiriciliği |
2 | Ticari öneme sahip tahıllar, buğdayın tanımı, morfolojisi |
3 | Buğdayın kimyasal kompozisyonu, depolanması |
4 | Buğdayda kalite takdiri ve standardizasyonu, buğday çeşitleri |
5 | Buğdayın öğütülmesinde uygulanan ön işlemler |
6 | Buğdayın öğütülmesinde uygulanan ön işlemler ve un eldesi Quız 1 |
7 | Buğdayın öğütülmesinde uygulanan ön işlemler ve un eldesi |
8 | Unun depolanması, ekmek üretim teknolojisi |
9 | Ara sınav |
10 | Unun depolanması, ekmek üretim teknolojisi |
11 | Ekmek üretim teknolojisi (devam) |
12 | Makarna üretim teknolojisi |
13 | Bisküvi, kraker ve kek üretim teknolojileri |
14 | GENEL TEKRAR |