1 | Yiyecek ve içeceklerin sınıflandırılması ve genel özellikleri |
2 | Et ve et ürünlerinin tanım ve özellikleri |
3 | Süt ve süt ürünlerinin tanım ve özellikleri |
4 | Kanatlı eti, yumurta ve ürünlerinin tanım ve özellikleri |
5 | Su ürünlerinin tanım ve özellikleri |
6 | Sebze ve sebze ürünlerinin tanım ve özellikleri
Meyve ve meyve ürünlerinin genel özellikleri |
7 | Tahıl ve tahıl ürünlerinin genel özellikleri, baklagiller |
8 | Gazlı ve gazsız içecekler, alkollü içecekler, çay, kahve |
9 | ARA SINAV |
10 | Bitkisel yağlar |
11 | Kakao ve şekerli ürünler |
12 | Tuz, baharat ve lezzet vericiler, Katkı maddeleri |
13 | Fonksiyonel gıda ve gıda bileşenleri, prebiyotikler, şifalı bitkiler, diyetetik gıdalar |
14 | Gıda mevzuatı |