Hakkımızda

2006 de yola çıktığımız günden bu yana Kariyer geliştirme, yerinde uygulama ve mezun yerleştirme faaliyetlerini yürüttüğümüz zengin kadromuzla öğrencilerimiz için en iyi sonuçları elde etmenin haklı gururunu paylaşıyoruz. Çağdaş, medeni ve küresel eğitim anlayışımızla attığımız adımlarda öğrencilerimizin teorik bilgilerini pratikle pekiştirmelerini sağladıkları Yerinde Uygulama derslerini iş hayatına geçişteki ilk adım olarak kabul ediyoruz. Üniversitemizin mezunlarına tam destek olmak için atılan ilk adımı mezun yerleştirme faaliyetleriyle sürdürmeye devam ediyoruz. Üniversite-sanayi işbirliklerimiz sayesinde öğrencilerimizin en direk çözümle istihdama katılmalarını sağlıyoruz. Kariyer hayatlarının her anında yanında olduğumuz öğrencilerimize Kariyer geliştirme faaliyetlerimizle destek olmaya devam ediyoruz.

Vizyonu

Türkiye'de bir üniversite bünyesinde sektörlerin yarı zamanlı, tam zamanlı iş gücü ve stajyer ihtiyacını karşılama ve ara eleman olarak işe yerleştirme konusunda ilk akla gelen merkez olmak.

Misyonu

Girişimciliğimiz, Yaratıcılığımız ve Öngörümüz ile; Çözüm ortaklarımıza ve öğrencilerimize,

Sunduğumuz iş / eleman imkanlarını sürekli geliştirmek ve arttırmak.

güncelleme: 17.12.2016 16:00