Sign In

 Kırmızı Etler - Workshop

Et pişirmek bir sanattır. Gerek marinasyonu, gerek pişirilmesi, gerekse yanında hazırlanacak garnitürleri ile ustalık gerektirir ve her ustanın sırları vardır. Tüm bu sırları öğrenmek ve etin ustası olmak için bu eğitime katılmanız yeterli.

Program İçeriği:

Kuzu ve Dana Eti Kısımları
Bonfile & Antrikot Pişirme Teknikleri
Pirzola Kullanımı
Marinasyonlar
Tandır Tekniği

Eğitmen: Pelin DUMANLI

Eğitim Tarihi: Planlanıyor.

Eğitim Saati: 10.00-15.00  (10 Saat)

İletişim:

Feride Nur ÇAVDAR
444 1 428 – 64005/64004
0535 032 34 86
feridenurcavdar@aydin.edu.tr


Ödeme Seçenekleri:
* Online Ödeme : http://op.aydin.edu.tr/sem/uzapp/

* Yerleşkelerimizden Nakit yada Kredi Kartı,
* Banka EFT yada Havale,

Banka Hesap Numaramız:
   
T.C. İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

   YAPI KREDİ BANKASI SEFAKÖY BEŞYOL ŞUBESİ
   ŞUBE KODU:815

   HESAP NO:70356668

   IBAN NO:TR46 0006 7010 0000 0070 3566 68

güncelleme: 12.10.2019 17:13