Sign In

 Bodrum’da Profesyonel Aşçılık Sertifika Programı

Programın amacı:
Temel seviyedeki mutfak bilgisi olan kişiye gıdaya dair temel bilgileri uygulamalı olarak şef adaylarımıza sunmaktır. Kurs boyunca öğrencilerimiz; Uygulamalı derslerle birlikte teorik dersler de görerek yalnızca tarif öğrenmekten ziyade, Türk ve Dünya Mutfaklarından tekniklerle, gıdayı hijyen ve sağlık normlarına göre lezzetli bir şekilde işlemeyi öğreneceklerdir. Bu sayede, şef adayları, kendilerini sürekli geliştirmeye ve ilerlemeye açık olacaklardır. Dünya Mutfaklarının yanı sıra, her ürünün Türk Mutfağındaki kullanımı da öğrencilerimize uygulamalı olarak gösterilecektir.

Profesyonel Aşçılık Eğitim Programı Paketi:
* Ders kitabı
* Reçete kitapçığı
* Bıçak seti
* Kıyafet seti
    * 1 Şef ceketi
    * 1 Şef pantolonu
    * 1 Şef önlüğü
    * 1 Kep
    * 1 çift mutfak ayakkabısı

 NOT: Yukarıda yer alan malzemeler eğitim ücretine dahildir.

Şef ve Eğitmenler:
Pelin Dumanlı -İAÜ Öğretim Görevlisi ve Eğitmen Şef

Bodrum Eğitim Tarihi: 26 Ekim 2019
Program Günleri Perşembe (12.00-20.00) Cumartesi- Pazar (09.00 - 17.00)

Program Saati : 180 Saat 

İstanbul Eğitim Tarihi : 12 Ekim 2019
Program Günleri : 09.30 - 14.30 (Cumartesi- Pazar)

Program Saati : 180 Saat 

Eğitimin Ücreti:   12.500 TL+ KDV
Erken Kayıt İndirimi: 15 Mart 2019 tarihine kadar : 12.000 TL

Eğitim kontenjanı minimum 8 Maksimum 14 kişi ile sınırlıdır.

Program Sonunda Verilen Belgeler:
Rektörlük Onaylı Profesyonel Aşçılık Eğitim Sertifikası.

Foodrum iletişim: 
Bodrum'un Gastronomi Eğitimi Merkezi
Konacık Çarşısı No:16 Bodrum - Muğla
Tel: 0.252.317 15 89 
www.foodrum.com

İletişim:
Seda CİVAN 
sedacivan@aydin.edu.tr

444 1 428 – 64004

0535 032 34 86

Foodrum Hesap Bilgileri:
PELIN DUMANLI Garanti Bankası – Bitez Şubesi 
IBAN NO: TR 20 0006 2001 3310 0006 6918 47
www.pelindumanli.com

güncelleme: 22.6.2019 13:39