Sign In

 Barista Eğitim Programı

Programın Amacı:
Bu eğitimle kahve kültürü, tarihinden başlayıp değişik yöntemlerle üretilen kahveleri deneyimleyip her birinin sonuçlarını öğrenerek kahve çekirdekleri ve kavurmadan espresso bazlı uygulamalara, makine kullanımına, dükkân operasyonundan Türk kahvesine kadar barista mesleğine dair her detayı öğrenebilirsiniz.

Programa Katılım Koşulları:
Barista eğitimi, kahve sektöründe çalışan veya bu sektörde kariyer yapmayı hedefleyen kişiler için tasarlandı.

Program İçeriği:
Kahve kültürü , tarihi , tüketimi, içilme alışkanlıkları
Popüler kahve türleri etkisi ve yetiştirilmesi
Kahve meyvesinin yetiştirilmesi ve oluşumu
Kahve yetiştirilen kıtalar ve ülkeler
Kahve meyvesinin toplama yöntemleri (Hasat yöntemleri)
Islak ve kuru kahve işleme yöntemi
Yeşil kahve seçilmesi ve kusurları
Kahve kavurma yöntemleri
Kahve paketleme yöntemleri
Tadım yöntemi (cupping)
Kahve öğütme, dozajlama, tamping sanatları
Temel süt işleme teknikleri
Ürün yapımı
Makine kullanım ve bakımları
Barista çalışma alanı temel hijyen kuralları
Temizlik bakım ve sorun giderme
Eğitim sonrası değerlendirme
Eğitim sonunda yapılacak olan uygulamalı sınavdan başarılı olan katılımcılarımıza Başarı Sertifikası, başarısız olan ve devam zorunluluğunu yerine getiren katılımcılarımıza ise Katılım Belgesi verilmektedir.

Eğitmen:
Naim KOCA (BARİSTA AKADEMİ)

Eğitim Tarihi:
19-20-21 Ekim 2018

Eğitimin Süresi:
20 Saat 

Eğitimin Ücreti:  1.600 TL
Erken Kayıt İndirimi;
15 Ekim (%30): 1.120 TL 

Ücretlerimize KDV Dahildir.

KONTENJAN SINIRI VARDIR.

Program Detayları için;
Derya GEZER

444 1 428 / 12404

0 535 032 34 80
deryagezer@aydin.edu.tr


Ödeme Seçenekleri:

* Online Ödeme : http://op.aydin.edu.tr/sem/uzapp/

* Yerleşkelerimizden Nakit yada Kredi Kartı,
* Banka EFT yada Havale,

Banka Hesap Numaramız:
   
T.C. İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

   YAPI KREDİ BANKASI SEFAKÖY BEŞYOL ŞUBESİ
   ŞUBE KODU:815

   HESAP NO:70356668

   IBAN NO:TR46 0006 7010 0000 0070 3566 68

güncelleme: 17.9.2018 14:22