İnşaatlarda İş Sağlığı ve Güvenliği Online Konferansı

Afet yönetimi tarihi incelendiğinde bir ülkede yaşanan afetin başka bir ülkede gerçekleşecek afete karşı korunmaya yönelik önemli fırsatlar sunduğu görülmektedir. Özellikle yaşadığımız yüzyılda gelişen teknolojiler ve bir birine entegre olan ekonomik sistemler nedeniyle bir bölgede gerçekleşen afetin tüm dünyayı etkileme potansiyeline sahip olduğu düşünüldüğünde afetler konusunda uluslararası deneyimlerin paylaşılması hayati önem taşımaktadır.

Bu nedenle İstanbul Aydın Üniversitesi Afet Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak 2020 yılında tüm dünyayı etkileyen Covid – 19 Pandemisine yönelik farklı sektörlerde diğer ülkelerde gerçekleştirilen çalışmaları değerlendirmek ve ülkemiz adına bu çalışmalardan ne tür dersler çıkarabileceğimizi belirlemek amacıyla "Dünya Söyleşileri" başlığında bir webinar serisi başlattık. Bu webinar serilerinden ilkini Sudi Arabistan Cide Çalışma ve Sosyal Güvelik Ataşesi Kasım Özer'in katılımı ile gerçekleştirdik.

13 Haziran 2020 tarihinde İnşaatlarda İş Sağlığı ve Güvenliği Online Konferansı başlığı altında AFAM Müdürü Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan moderatörlüğünde gerçekleştirilen webinarda Pandemi sonrası inşaatlarda iş sağlığı ve güvenliğini sağlamaya yönelik yeni uyuglamalar değerlendirilmiştir.  

insaatissagligi.jpg

 

güncelleme: 3.7.2020 14:37