İş Dünyası ve Akademik Açıdan Kurumsal Yönetim Uygulamaları Konferansı

İstanbul Aydın Üniversitesi Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Afet Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinasyonunda ve Enerji Politikalar ve Piyasaları Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğinde 19 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirdiğimiz “İş Dünyası ve Akademik Açıdan Kurumsal Yönetim Uygulamaları Konferansı” bu alanda uzmanları ve akademisyenleri bir araya getirdi. 

Teori ve pratiğin karşılaştırılmalı olarak ele alındığı konferans yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Dünyada ilk kez kurumsal yönetim derecelendirmesi yaptıran üniversitemizin yine bir ilke imza atarak 6 ay gibi kısa bir sürede kurumsal derecelendirme notunu artırma başarısı sonucunun bildirildiği Kurumsal Derecelendirme Notu Revizyon Belgesi gerçekleştirdiğimiz konferansta Mütevelli Heyet Başkanımıza ve Rektörümüze taktim edilmiştir. 

Konferansa Ali Aydın Pandır (TKYD Yönetim Kurulu Başkanı), Prof. Dr. Vedat Akgiray (Boğaziçi Üniversitesi Kurumsal Yönetim ve Finansal Düzenleme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü), Tayfun Bayazıt (Bayazıt Consulting Services Kurucu Ortağı), Mustafa Doğrusoy (MD Yönetim ve Strateji Danışmanlık Kurucu Ortağı), Dr. Murat Doğu (Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. Mali İşler Başkan Yardımcısı), Mustafa Sani Şener (TAV Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı), Dr. Yılmaz Argüden (ARGE Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı & Argüden Yönetişim Akademisi Kurucusu), Nida Bektaş (Koç Üniversitesi Kurumsal Yönetim Forumu Başkanı & Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü Yönetici Direktörü), Prof. Dr. Murat Ferman (Işık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi), Vehbi Karabıyık (İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası Başkanı), Ali Perşembe (Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı) Keynote Speaker, Moderatör ve Panelist olarak katılmışlardır.  ​


Konferans fotoğrafları.jpg

güncelleme: 26.6.2019 11:47