1 | RENK KURAMLARI VE RENK SİSTEMLERİ; RENK ALGISI VE GÖRÜŞÜ |
2 | RENKLERİN DEĞERLERİ, RENK PERSPEKTİFİ, RENKTE DERİNLİK VE AÇIK / KOYU ETKİLERİ |
3 | RENKTE SICAK VE SOĞUK İLİŞKİLERİ, KAPATICI VE SAYDAM RENKLER |
4 | RENK UYUMU, EŞZAMANLI RENK İLİŞKİLERİ |
5 | RENK ZITLIKLARI, RENK KARIŞIMLARI |
6 | SEMBOLİK RENKLER VE TERCİHLER |
7 | MİMARİ UYGULAMALAR ÇERÇEVESİNDE MEKANSAL ALGI VE RENK YANILSAMASI |
8 | MEKAN-RENK İLİŞKİSİ; MEKAN KİMLİĞİ: FARKLI KULLANIM AMAÇLARINA UYGUN OLARAK MEKANLARDA MALZEME VE RENK SEÇİMİ |
9 | ARA SINAV |
10 | RENGİN PSİKOLOJİK ETKİSİ: MEKANIN FERAHLIĞI VE BASKISI İLE RENK İLİŞKİSİ |
11 | RESTORAN İÇİN MEKAN SEÇİMİ; RESTORAN TEMASINA GÖRE TASARIM |
12 | MUTFAK TASARIMI İLKELERİ |
13 | ÜRETİM VE SERVİS ALANLARI MEKAN DAĞILIMI |
14 | MASA ÜSTÜ MALZEMELERİNİN VE MASA ÖRTÜLERİNİN SEÇİMİ |