2018-2019

Dr. Öğr. Üyesi Başak Özdoğan ile Dekor ve Kostüm Tasarımı Atölye Çalışması

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Sahne Dekorları ve Kostümü Bölümü'nde görevli olan Dr. Öğr. Üyesi Başak Özdoğan, 14 Mayıs Salı günü yüksek lisans öğrencilerimizle 'Dekor ve Kostüm Tasarımı' üzerine bir workshop gerçekleştirdi.

başak foto 1.jpg başak 2.jpg


Prof. Mehmet Birkiye ile 'EPİK TİYATRO' Atölye Çalışması

Bölüm başkanımız Prof. Mehmet Birkiye,  11 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00 ile 17.30 saatleri arasında lisans üçüncü sınıf öğrencilerimizle  'Epik Tiyatro' üzerine atölye çalışması gerçekleştirmiştir. 


Prof. Dr. Hasan Erkek ile 'Karagöz ve Çocuk Tiyatrosu 

Değerli akademisyen, tiyatro kuramcısı ve yazar Prof. Dr. Hasan Erkek, 28 Mart Perşembe günü saat 14.00'da üniversitemizde 'Karagöz ve Çocuk Tiyatrosu' konulu bir söyleşi gerçekleştirmiştir. Karagöz'ün günümüz şartları üzerinden değerlendirmesini yapan Hasan Erkek, günümüz çocuk tiyatrosu yapısı ile Karagöz arasındaki ilişkiye eleştirel bir yaklaşım sunmuştur. 

hasan 1.jpg  hasan 2.jpg


Prof. Mehmet Birkiye ile 'FARS' Atölye Çalışması

 Bölüm başkanımız  Prof. Mehmet Birkiye, 16 Mart ve 23 Mart tarihlerinde, Drama ve Oyunculuk Bölümü lisans üçüncü sınıf öğrencilerimizle 'Fars' konulu atölye çalışması gerçekleştirmiştir.


fars 1.jpg

VEDAT SAKMAN ile MÜZİKAL ŞARKILARI

Türkiye'nin önemli müzisyenlerinden Vedat Sakman, 26 Aralık Çarşamba günü Drama ve Oyunculuk Bölümü dördüncü sınıf öğrencileriyle bir araya geldi. Besteleri Vedat Sakman'a ait olan 'Atları da Vururlar' müzikalinin prova sürecinde olan öğrenciler, Vedat Sakman ve müzikalin yönetmeni Şakir Gürzumar ile birlikte müzikal üzerine konuşup,  şarkıları söylediler.


VEDAT 1.jpg VEDAT 2.jpg

vedat 3.jpg





güncelleme: 2.7.2019 15:50