DRAMA GRUBU
Öğrencilerin İngilizcelerini pekiştirmeleri ve sahip oldukları oyunculuk yeteneklerini ortaya çıkarmalarını sağlayan bu etkinlikte öğrencilerimiz yoğun bir emek ve heyecanla çalışıp dünyaca bilinen bir oyunu yüksek performansla sahneye koyarlar. Bu süreçte, hem hazırlayan öğrencilerimiz hem de izleyicilerimiz büyük keyif almaktadır.

KISA FİLM FESTİVALİ
Öğrencilerimizin yıl içinde öğrendiklerini teorik İngilizce bilgilerini pratiğe dökmelerine olanak veren etkinliklerden biri olan "KISA FİLM FESTİVALİ" kapsamında öğrencilerimiz serbest konulu filmler hazırlayarak Nisan-Mayıs aylarında film gösterimlerinde seçilen filmleri için farklı dallarda "Oscar " ödülleri kazanırlar. Ayrıca bu yarışmalara katılan tüm öğrenciler katılım sertifikası edinirler.

FOTOĞRAFÇILIK TOPLULUĞU
Fotoğrafçılığa gönül vermiş bir grup öğrencimizin oluşturduğu bu topluluk İstanbul'un çeşitli yerlerine düzenlediği gezilerde, ayrıca üyelerinin kişisel seyahatlerinde çektikleri fotoğrafları sergileyerek okuldaki arkadaşlarıyla gözlem ve deneyimlerini paylaşarak görsel sanat kültürüne katkıda bulunuyorlar.

İNGİLİZCE BİLGİ YARIŞMALARI
Öğrencilerin İngilizce bilgisinin yanı sıra genel kültür birikimlerini de ortaya koyan İngilizce Bilgi Yarışmaları öğrencileri rekabetçi bir ortamda araştırmaya ve okumaya teşvik etmekte aynı zamanda okulda neşeli bir atmosferde öğrenim tecrübelerine heyecan unsuru eklemektedir.

KERMES
Öğrencilerimiz yıl içerisinde sosyal sorumluluk projesi olarak kermes düzenlemişlerdir.kermes1.jpg

İNGİLİZCE MÜNAZARA
Öğrencilerimizin İngilizce kendilerini ifade edebilme ve eleştirel becerilerini geliştirebilmeleri amacıyla ana dili İngilizce olan öğretim görevlilerimizin düzenlediği İngilizce münazaralar oldukça çekişmeli geçmekle beraber katılımcıların İngilizcelerini geliştirmelerine de olanak vermektedir. Aynı zamanda da tüm öğrenciler tarafından ilgiyle takip edilmektedir.

OKUL GEZİLERİ
Her yıl belirli tarihlerde, öğrencilerin talepleri doğrultusunda öğrenci ve öğretim görevlilerinin katılımıyla, Türkiye'nin farklı noktalarına geziler düzenlenmektedir.

kermes2.jpg

AKADEMİK DESTEK MERKEZİ

Akademik destek merkezi, öğrencilerin yıl boyunca akademik anlamda yardıma ihtiyaçları olduğunda, ders tekrarı yapabilecekleri ve sınavlara yönelik çalışmalarını sürdürebilecekleri birimdir. Öğrenciler, öğretim görevlileri eşliğinde, belirlenen gün ve saatlerde, ders saatleri dışındaki zamanlarda birimden faydalanabilirler.​

güncelleme: 14.4.2023 19:37