Etkinlik

>Fonksiyonel Gıdalar ve Sağlığımız
>Lezzetin Fotoğrafları
>Pandemi ve Slowfood
>Egenin İki Yakası
>COVID-19 ve Yiyecek-İçecek Sektörü Üzerine Etkileri
>Lezzetin Rengi
>IKA Culinary Olympics
>Delightful İstanbul 2020 Uluslararası Kış Okulu
>Baklava Sanatı
>Fine Dining Demo Etkinliği
>Meyve Sebze Oyma Sanatı
>Anatolian Salon Culinary Competition Yarışması
>Global Gastro Ekonomi Zirvesi

> Pide Atölyesi

> İnsanlığın Gerçek Dostları

> Michlein Mutfak Sırları

> Meze Atölyesi

> Baklava & Katmer Atölyesi

> Turizm Şenliği

> Mutfakta Yalınlık ve Özgürlük

> Gastronomik Trendler

> Gastronomi Zirvesi

> Bir Tutam Mutfak, Bir Tutam Hayat

> Unlu Mamüller Atölyesi

> Pİ Günü

> Gastronomi Bölüm Tanıtımı - ATV

> Uygulamalı Profesyonel Aşçılık Kursu

> Hitit Mutfağı

> Peynir Aşkına

> Japon Mutfağı - Washoku

> Turkish Arab Universities Conference

> Food I Love You - TV Channel Pyatnitsa

> Chinese Food Festivali

> Teknik Gezi - Öztirkayiler

> Bayim Olur musun Fuarı

> Topraktan Fincana Kahve

> Yediden Yetmişyediye Lezzet Avı

> Her Yönüyle Bulgur

> Gastronomica Fest

> Üniversiteli Gençler Yarışıyor

​> Ustaya Danış

​> Gurmefest2017

​> İnsanlığın Gerçek Dostları

​> III. Aşçılık Kampı

> Engelsiz Lezzetler

​> Kemal Sunal Kültür ve Sanat Haftası

​> İtalyan Lezzetleri

​> Turizm Haftası Şenliği

​> Çağdaş Türk Mutfağır

​> İstanbul Culinary Cup 2017

​> Bir Asçının Dünlüğü-ChefMuratAslan

​> Universiade 2017

​> Ekmek Çöpe Gitmesin

​> ELMA PAPRİKA

AtvEkoPazar

> Unişef- Bein Gurme

​> MOLEKÜLER GASTRONOMİ

​> RESTORAN İŞLETMECİLİĞİ

​> Gastronomide Yeni Eğilimler

​> IKA 2016

​> Pi Günü Etkinliği

​> II. Ulusal Aşçılık Kampı

​> FOODTHEMENTAL

​> Çiftlikten Çatala ET

​> Füzyon Mutfak

​> Geleneksel İtalyan Mutfağı

​> I. Ulusal Aşcılık Kampı

​> Şapkadan Lezzet Çıkaran Şefler Buluşması

​> Mutfak Zirvesi


 



güncelleme: 26.7.2023 17:30