Seminer

Eğitim Teknolojisinde Çağdaş Yaklaşım
“Türk Reklam Sektöründe Kadın Yöneticiler”
İAÜ PR Atölyesi Öğrencilerinden Halkla İlişkiler Sektörüne ve Kamuoyuna Açık Mektup: “Mesleğimin Farkında Ol!”
18. Uluslararası ELT (İngilizce Dili Eğitimi) Konferansı 20-22 Ekim 2017 tarihleri arasında İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Halit Aydın Kampüsü’nde gerçekleştirildi.
Disaster Awareness Training for IAU International Students
Ustaya Danış

27.7.2017

seminer

Gastronomi ve Mutfak sanatları Bölüm Başkanı Prof.Dr Kamil BOSTAN, Türkiye Aşcılar Federasyonu (TAFED) tarafından “Ustaya Danış” adı verilen toplantılar kapsamında düzenlenen “Gıda Güvenliği, Lezzet Sunumu ve Markalaşma” konulu panele konuşmacı
Gurmefest2017

27.7.2017

seminer

İAÜ Gastronomi Ekibi GurmeFest'te Hünerlerini Sergiledi İstanbul Aydın Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü şefleri ve öğrencileri; Sarıyer Event Garden’da düzenlenen GurmeFest etkinliğinde yaptıkları yemek şovlarıyla hünerlerini sergiledi.
Türkiye Sigara ile Savaşanlar Derneği tarafından 04 Mayıs 2017 günü Cemal Reşit Rey konser salonunda gerçekleştirilen “İnsanlığın Gerçek Dostları” ödül töreni öncesi verilen kokteyl Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından organize edilmiştir
III. Aşçılık Kampı

27.7.2017

seminer

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinden Sema AKDAĞ ve Ceren SÜREN, ASOMDER tarafından 30 Nisan-7 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen Üçüncü Ulusal Aşçılık Kampına katılmışlardır. Bolu'nun Mengen ilçesinde gerçekleştirilen
Engelsiz Lezzetler

27.7.2017

seminer

26 Nisan 2017 günü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitim ve Uygulama Mutfağında Bağcılar Belediyesi’nde eğitimlerini sürdüren engelli misafirlerimizle bir atölye çalışması yapılmıştır. Yaklaşık 20 engelli kardeşimizin katıldığı bu etkinlikte Şef Yavuz yıl
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, 24 Nisan 2017 günü geleneksel olarak Vefa Lisesi tarafından düzenlenen Kemal Sunal Kültür ve Sanat haftası etkinliğine atölye çalışması ile katkı vermiştir. Usta öğretici Chef Yavuz Efe Başeğmez ve eşliğindeki
İtalyan Lezzetleri

27.7.2017

seminer

24 Nisan 2017 günü Gastronomi ve Mutfak sanatları atölyesinde Barilla’nın sponsorluğunda Chef Fabio Foltran tarafından “İtalyan Lezzetleri” konulu bir atölye çalışması yapılmıştır. Başta makarna olmak üzere italya’ya özgü yemeklerin yapıldığı
Turizm Haftası Şenliği

27.7.2017

seminer

Zeytinburnu M. İhsan Mermerci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından 18 Nisan 2017 günü düzenlenen turizm haftası şenliğine Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümümüz tek üniversite temsilcisi olarak katılmıştır. Turizm ve gastronomi alanında değişik
Çağdaş Türk Mutfağı

27.7.2017

seminer

Ülkemizde adından söz ettiren en kariyerli şeflerden birisi olan Eyüp Kemal Sevinç 17 Nisan 2017 günü “Çağdaş Türk Mutfağı” konulu etkinlik kapsamında üniversitemizde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünün konuğu olmuştur. Türkiye Aşçılar Milli
İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri Aşçılar Derneği tarafından 02 Nisan 2017 Pazar günü Haliç Kongre Merkezinde organize edilen VI.Geleneksel Aşçılar ve Tedarikçiler Buluşması adı
Gastronomi alanında yaptığı işlerle kendinden söz ettiren ve halen Big Chefs Mutfak Koordinatörlüğünü yürütmekte olan Chef Murat Aslan Aslan İAÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünün konuğu oldu. 17 Mart 2017 günü Restoran Ekipmanları üreticisi
Universiade 2017

27.7.2017

seminer

​İstanbul Aydın Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak sanatları Bölümü öğrencileri 24-25 Şubat 2017 tarihinde Kuşadası'nda düzenlenen 3. Üniversitelerarası Aşçılık Şampiyonasında (Universiade 2017) 3 gümüş ve 2 bronz madalya
Ekmek Çöpe Gitmesin

27.7.2017

seminer

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim üyesi Şef Duygu Tuğcu, 22 Şubat 2017 tarihinde TGRT Haber Bülteni’nin canlı yayın konuğu oldu. Çekimlerinin bölümün eğitim ve uygulama mutfağında yapıldığı röportajda
ELMA PAPRİKA

27.7.2017

seminer

Gastronomi ve Mutfak sanatları Bölümü Başkanı ve Prof.Dr.Kamil BOSTAN ve Chef. Yıldırım Beyazıt Serim 2 Mart 2017 günü Macar Kültür merkezinde yapılan ELMAPAPRİKA konulu etkinliğe davetli olarak katılmışlardır. Türk- Macar Yemek kültürünün ele alındığı
AtvEkoPazar

27.7.2017

seminer

ATV EKO PAZAR ATV Avrupa Kanalında her Pazar günü yayınlanan “Ekopazar” programında üniversitemiz Gastronomi ve Mutfak sanatları Bölümü’nün tanıtımı yapıldı. Hafta içi bölüm mutfağında yapılan çekimler 19 Şubat günü yayınlandı. Yaklaşık 15 dakika süren
Unişef- Bein Gurme

27.7.2017

seminer

​BEİN Gurme(Türkmax Gurme) kanalında yayınlanan Unişef programının çekimleri 09 02 2017 günü İstanbul Aydın Üniversitesinde yapılmıştır. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Kemal Ucar'ın; yönetmenliğini Anıl İlker'in üstlendiği bu program kapsamında sabahın erken
MOLEKÜLER GASTRONOMİ

27.7.2017

seminer

Moleküler gastronomi, fizik-kimya bilimleriyle mutfak uygulamalarını birleştirerek tat ve biçim anlamında bugüne dek kimsenin aklına gelmeyen yemek türlerini mutfak meraklılarının karşısına çıkaran yenilikçi gastronomi yaklaşımına verilen bir isimdir
Restoran sahibi Cemil İMAMOĞLU, 24 Kasım 2016 günü İAÜ D Blok Mavi Salonda “Restoran İşletmeciliği” konulu bir konferans vermiştir. İmamoğlu, konuşmasında restoran için yer seçimi, fizibilite, tasarım, alet-ekipman seçimi, yasal prosedürler, personel seçi
İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından organize edilen "Gastronomide Yeni Eğilimler" konulu 04 Kasım 2016 günü panel İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Kampüsünde
IKA 2016

27.7.2017

seminer

​Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü yarı zamanlı öğretim üyelerinden Duygu Tuğcu, 21-26 Ekim 2016 tarihleri arasında Almanya'nın Erfurt
Pi Günü Etkinliği

27.7.2017

seminer

​Florya Doğa Ortaokulu öğrencileri ile 14 Mart Dünya Pi Günü etkinlikleri çerçevesinde İstanbul Aydın Üniversitesi Gastronomi Bölümüne konuk olmuşlardır. Usta Öğretici
​Aşçılık Okulu Mezunlar Derneği (AŞOMDER) koordinatörlüğünde Bolu, Mengen’de 24 - 30 Nisan 2016 tarihinde gerçekleştirilen II. Ulusal Aşçılık Kampı’na Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ikinci sınıf öğrencilerinden Dilara Seferoğlu ve Ecem
FOODTHEMENTAL

27.7.2017

seminer

Türkiye’nin önde gelen şeflerinden olan Executive Chef Rafet İnce tarafından 25 Şubat 2016 Perşembe günü saat 15.00’de Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü demonstrasyon sınıfında tabak hazırlama ve sunumu
Çiftlikten Çatala ET

27.7.2017

seminer

Günaydın Et Restronlarının sahibi Cüney ASAN, 18 Aralık 2015 Cuma günü saat 14.00’de İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünün konuğu olarak D
Füzyon Mutfak

27.7.2017

seminer

Türkiye, Almanya ve Avusturya’da çok sayıda seçkin restoran ve otellerde Executive Chef olarak görev yapmış; meslek hayatı boyunca çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından sayısız ödüle layık görülmüş; başında bulunduğu Türkiye Aşçılık Milli Takımı’nın ulus
Çok sayıda popüler restorantın baş aşçılık görevini yapmış ve halen Barilla Gıda’nın danışmanlığı üstlenen İtalyan Executive Chef Fabio FOLTRAN, 27 Kasım 2015 günü İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümün
Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerimizden Berfin Ece Başel ile Can Semih Karabacak Aşcılık Okulu Mezunları Derneği (AŞOMDER) tarafından Türkiye’de eğitim veren “Gastronomi ve Mutfak Sanatları”
Güzel Sanatlar Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri UNİLEVER tarafından 14 Nisan 2015 tarihinde TİM Maslak Show Center’da “Şapkadan Lezzet Çıkaran Şefler Buluşması” adı altında düzenlenen etkinliğe katılmışlardır.
Mutfak Zirvesi

27.7.2017

seminer

Güzel Sanatlar Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri aynı isimli öğrenci kulübunün organizasyonunda 17 Şubat 2015 tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi Maçka kampüsünde düzenlenen “Mutfak Zirvesi” isimli etkinliğe katılmışlardır.
20 Kasım Çocuk Hakları Günü
Türkiye

6.12.2016

Seminer

Türkiye
Turizm Rehberlik Bölümü Öğrencileri İle Tepekent Gezisi Tanıtımı
Teknik Gezi

6.12.2016

Seminer

Teknik Gezi
Su ve Isı Yalıtımı Uygulamaları
Sosyal Bilimler Söyleşisi
Show Yapma 1

6.12.2016

Seminer

Show Yapma 1
Savaş ve Barış Adlı Film Gösterimi
Rusça ve Türkçe Çeviriler
İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencileri için “Mülakat Teknikleri” semineri düzenlendi.
Mimari Restorasyon Programı Konferansı
Medikal Cihazlar

6.12.2016

Seminer

Medikal Cihazlar
Küçükçekmece Belediyesi
Kızılay,İAÜ Florya Yerleşkesi'ne Çadır Kurdu.
Nedim Gürsel Yazarlığının 50. Yıldönümünü İstanbul Aydın Üniversitesi’nde Kutladı
İstanbul Aydın Üniversitesi Enerji Politikaları Ve Piyasaları Uygulama Ve Araştırma Merkezi
İnanır Grup Cihaz Eğitimi
İAÜ ABMYO Grafik Tasarımı Programı Kara Kalem Kolaj Öğrenci Sergisi
Halkla İlişkiler Ve Tanıtım Öğrencileri Sektörle Buluşuyor: Feveran İletişim
Avrasya Üniversiteler Birliği’nin (EURAS) yeni eğitim programı projesi olan EURAS Academy’nin ilk etkinliği Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleştirildi. Azerbaycan’ın Odlar Yurdu Üniversitesi’nin ev sahipliği yaptığı etkinlikte, “Üniversitelerin Ulusl
Eğitim Hizmetimizden İzler
Deri Ceket

6.12.2016

Seminer

Deri Ceket
Çevresel Grafik Tasarım Üzerine Workshop
Bir Yaz Gecesi Rüyası

6.12.2016

Seminer

Bir Yaz Gecesi Rüyası
Batı Platformu Düşünce Kulübü
Bana ne yediğini söyle sana kim olduğunu söyleyeyim
Atatürk Havalimanı Gümrük Müdürlüğü ve Serbest Bölge
Askeri Darbeyle Gölgelenen Bir Sınır Hikayesi
_Z5B9861.JPG
Arçelik Genel Müdürlüğü
Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla İstanbul Aydın Üniversitesi
AKEV Dünya Gönüllüler Günü
Adli Bilimlerde Davranış Delilleri Analizi

​​​​​​​​​

güncelleme: 8.6.2017 17:30