güncelleme: 8.6.2017 17:29

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 79’uncu yılında İstanbul Aydın Üniversitesi’nde (İAÜ) düzenlenen bir dizi etkinlikle anıldı.
İstanbul Aydın Üniversitesi’nin 2017-2018 akademik yılı açılışı, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın teşrifleriyle gerçekleşti.
Türkiye Sigarayla Savaş Derneği tarafından düzenlenen “Dumansız Hikâyeler” başlıklı Liselerarası Kısa Film Yarışması’nın kazanan isimleri belli oldu.
Afrıcan Studıes Student Congress / IAU Africa Application and Research Center
İAÜ'yü ziyaret eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek Anayasa Değişikliği Referandumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.
İstanbul Aydın Üniversitesi, 7 Nisan’da “Karadeniz’de Bölgesel İşbirliği: Fırsatlar ve Tehditler” adlı uluslararası konferansa ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
Türkiye'nin en önemli gündemi olan Anayasa Değişikliği Referandumu, İstanbul Aydın Üniversitesi Batı Platformunda ele alınacak. Toplantıda AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Başdanışmanı Onur Erim yer alacak.
Öğr. Gör. Arta Fejzullahu "International Short Courses for Promoting Student Mobility" başlıklı sunumu ile EURIE 2017’de konuşmacı olarak yer almıştır.
Avm Pazarlamasında Halkla İlişkilerin Gücü
İAÜ Türkiye Arş. Merkezi Kadın Arş. Koor. tarafından "8 Mart Aydın Kadınlar Buluşması” düzenlenecek.
Fen-Edebiyat Fakültesi'nde Rusya ve Orta Asya Türklerinde Dinî Hayat, İnançlar ve Ritüeller Konferansı
15. Çince Yarışması (15th Chinese Bridge Competition)
İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, İstanbul Aydın Üniversitesi’nin (İAÜ) konuğu oldu. Buluşmada 15 Temmuz darbe girişimi ve sonrasında yaşananlar değerlendirildi.
İstanbul Aydın Üniversitesi
Uygulanmış Restorasyon Projeleri
Ulusal Hukuk ve Gençlik Zirvesi
Türk Hava Yolları Teknik AŞ
Tiyatro Oyununun Sahnelenmesi
Tarihi Yapılarda Yüzey Temizliği
Sultanahmet Camii Tarihçesi ve Restorasyonu
Restorasyon Kimyasalları

Restorasyon Kimyasalları
Radyo TV Programcılığı Fotoğrafçılık Dersi Öğrenci Fotoğrafları Sergisi
Bu sene birincisi düzenlenen Radyo Aydın Müzik Ödülleri sahipleriyle buluştu.
50. Yılında Edebiyat ve Bilim İnsanı Nedim Gürsel Uluslararası Sempozyumu
National Day

National Day
Mimari Restorasyon Programı Sergisi
Milli Serh (Natıonal Commentary)
Meme kanseri, kadınlarda görülen kanser türleri arasında birinci sırada yer alıyor. Uzmanlar, meme kanseri riskinin azaltılabilmesi için sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çekiyor.
İstanbul Aydın Üniversitesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Avrupa Uluslararası Eğitim Derneği’nin Avrupa ve tüm dünyadan uluslararası üniversiteler ile eğitimcileri bir araya getirdiği, Avrupa’nın en büyük yükseköğretim organizasyonu olan ve bu yıl İngiltere’nin Liverpool kentinde gerçekleştirilen European Associ
Ağzında hiçbir dişi kalmayan hastalar için sabit protez diş yapımında son zamanlarda All-On-4 adlı yeni bir implant tekniği öne çıkıyor.
İİBF Onur Dersi OİK304 Kapsamında, Abdi İbrahim Otsuka İlaç Firması Genel Müdürlüğüne Eğitim Amaçlı Ziyaret
İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü “Halkla İlişkiler ve Tanıtım Öğrencileri Sektörle Buluşuyor” etkinliği kapsamında bölüm öğrencilerini sektörle bir araya getiriyor.
İAÜ Amerika’nın saygın üniversiteleriyle işbirliği anlaşmaları yaptı
İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) Batı Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen Batı Platformu’nda, 15 Temmuz Darbe Girişimi ve Batı’nın sergilediği duyarsız tutum masaya yatırıldı.
Gastronomide Yeni Eğilimler

Gastronomide Yeni Eğilimler
Finansal Okuryazarlık Eğitimi
Film Analizi / Psikoloji Kulübü
Engelsiz Sinema

Engelsiz Sinema
Engelli Öğrencilerimizle Buluşuyoruz.
Engelli Öğrencilerimizle Buluşma Toplantısı II
Endüstri Mühendiliğine Adım Adım
Dizi Analizi / Psikoloji Kulübü
Çocuk Oyununun Sahnelenmesi

Çocuk Oyununun Sahnelenmesi
Birebir Ders Merkezi

Birebir Ders Merkezi
Beylikdüzü Sevgi Barış Festivali
Basım Sanayi Eğitim Vakfı / Basev Kadın Platformu Toplantısı
Aydın Düşünce Platformu / Suriye Gerçeği İçinde Türkmenlerin Durumu
Atatürk Anma Günü

Atatürk
İstanbul Aydın Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Birleşmiş Milletler UNESCO Sürdürülebilir Barış İçin Eğitim Kürsüsü ve Mavi Hilal Vakfı işbirliğiyle Suriyeli genç sığınmacıların Türkiye’de eğitim alanında yaşadıkları sorunları masaya yatırdı.