Kampüsten

güncelleme: 31.3.2017 14:03

Sanatçı ve akademisyen Prof. Veysel Günay, yarım asırlık deneyimlerini yansıttığı, doğa ve manzara temalarını içeren figüratif resim çalışmalarını 15 Kasım’da Galeri Aydın’da sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
Tüm vatandaşların eşit bir şekilde Zorunlu Deprem Sigortasından yaralanabilmesi için kapsam dışında bırakılan yapıların da sisteme dâhil olmasını sağlayacak çözümler üretilmesi gerekiyor.
Türk Kızılay Derneği, 30 Ekim - 1 Kasım 2017 tarihleri arasında İstanbul Aydın Üniversitesi Halit Aydın Yerleşkesi’nde kan bağışı alıyor.
İAÜ Çocuk Üniversitesi'nin düzenlediği üç haftalık yaz okulu programı, keyifli bir mezuniyet töreniyle sona erdi.
İAÜ, lisansüstü öğrencileri ve Dentaydın hastaları, harcamalarından MİL kazanma fırsatı yakalıyor.
İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencileri, üniversitelerinin reklam filmini bizzat hazırlayarak aldıkları eğitimin kalitesini ortaya koydu.
İstanbul Aydın Üniversitesi, üniversite adaylarının tercih maratonuna hazırlandığı bugünlerde, yükseköğretim alanında fark yaratan özellikleriyle öne çıkıyor.
Türkiye genelindeki katılımcıları teknoloji öğrenimi ve üretimi konusunda teşvik etmeyi, onların yaratıcılığını tetikleyerek ödüllendirmeyi, bu alandaki potansiyele katma değer kazandırmayı amaçlayan yarışma İAÜ Florya kampüsünde gerçekleşti.
Richard Gere’ın başrolde olduğu “Hachiko” filminin bir benzeri İstanbul Aydın Ünversitesi’nde yaşanıyor.
Yeni burs programını ve kontenjanlarını belirleyen İstanbul Aydın Üniversitesi, her 100 öğrenciden 86’sını verdiği burslarla başarılı ögrenciyi desteklemeye devam ediyor.
İstanbul Aydın Üniversitesi, 102 ülkeden gelen toplam 3 bin 500 uluslararası öğrencisiyle, uluslararası öğrencilerin Türkiye’de en çok tercih ettiği vakıf üniversitelerinden biri oldu.
İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk Bölümü, Türkiye Üniversitelerarası Tiyatro Festivali’nden “En İyi Oyun” ve “En İyi Dekor” dallarında iki ödülle döndü.
İstanbul Aydın Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleşen Uluslararası Kültür Şenliği, üniversitede eğitim alan uluslararası öğrencileri bir araya getirdi.
İstanbul Aydın Üniversitesi Kariyer Merkezi’nin düzenlediği 11. Kariyer Fuarı, aralarında Lenovo, Doğuş Oto, Mercedes, Çelebi Holding, Hilton, Tanrıverdi Holding, Liv Hospital gibi 71 firmanın insan kaynakları yöneticilerini öğrencilerle buluşturdu.
İstanbul Aydın Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü şefleri ve öğrencileri; Sarıyer Event Garden’da düzenlenen GurmeFest etkinliğinde yaptıkları yemek şovlarıyla hünerlerini sergiledi.
İstanbul Aydın Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü son sınıf öğrencileri, kent, kentlilik, kent estetiği, kent mimarisi ve peyzajı konularını içeren giysi tasarımlarını ‘Kent İzleri’ adlı defilede sundu.
Mutfakta Engelleri Kaldırdık

10.5.2017

Kurumsal İletişim Birimi

İstanbul Aydın Üniversitesi ile Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nın ortaklaşa düzenlediği “Engelsiz Mutfak” etkinliği, renkli anlara sahne oldu.
Üniversiteli Teknikerler Engellilere Umut Oluyor

10.5.2017

Kurumsal İletişim Birimi

İstanbul aydın Üniversitesi’nde Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon programında eğitim alan teknikerler, engelli bakımına ilişkin aldıkları bilgi ve teknikleri kullanarak, engelli ve bakıma muhtaç kişileri hayata bağlayarak onlara yaşam umudu oluyor.
Afrika-Türkiye ilişkileri öğrenci kongresi ile masaya yatırıldı
İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi Sanatları Bölümü, şef Eyüp Kemal Sevinç’i ‘Çağdaş Türk Mutfağı’ adlı etkinlikte konuk etti.
Romanya’nın başkenti Bükreş’te 28-30 Ekim tarihlerinde düzenlenen 9. Uluslararası Robochallenge Robot Yarışması’na İstanbul Aydın Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencisi Umut Meriç üç ayrı robotla katıldı.
Adnan Menderes Üniversitesi’nin düzenlediği “3’üncü Ulusal Üniversitelerarası Aşçılık Şampiyonası” (Universiade 2017), 24-25 Şubat tarihlerinde Kuşadası’nda gerçekleştirildi.
Her Cumartesi beIN Gurme kanalında yayınlanan “Unişef” programı, İstanbul Aydın Üniversitesi’nin konuğu oldu. Üniversitenin bahçesinde gerçekleştirilen çekimlerde yer alan İAÜ Gastronomi Bölümü öğrencileri, birbirinden leziz yemekler yaptı.